Jelgava, Latvija
1 Hour
Kolektyvams
42 persons
Latvija
Ryte išvykstame Latvijos link. Savo degustacijų programą pradėsime lankydamiesi „Šitake“ grybų ūkyje „Trubenieki“. Ūkis „Trubenieki“ yra didžiausias „Šitake“ grybų augintojas Latvijoje. Pasižvalgysime po ūkį, sužinosime grybų auginimo paslaptis, paragausime šviežių „Šitake“ grybų ir pasimėgausime nuostabia grybų sriuba, iš grybų iškepta duona ir ,,Šitake“ grybų sviestu. Ūkis visus metus augina aukščiausios kokybės grybus, kuriuos vėliau pristato prestižiniams Latvijos restoranams ir parduotuvėms. Taip pat šią produkciją galima jau įsigyti ir Lietuvoje. https://www.facebook.com/profile.php?id=61565034219968
Toliau savo kelionę tesiame į kitą ūkį, į ,,Česnakų pasaulį“. Tai ūkis, kuriame auginami česnakai ir gaminama viskas, ką galima pagaminti iš česnakų. Šeimininkė Antra sukūrė daug įvairių receptų ir iš česnakų ruošia gardžius ir įdomius patiekalus. Čia galėsite paragauti česnakų arbatos, marinuotų česnakų žiedų, česnakų salsos, „gerklės kaitintojų” ir net česnakų ledinukų. Taip pat šią produkciją galima jau įsigyti ir Lietuvoje. https://www.facebook.com/profile.php?id=61565034219968
Puikiai ir prasmingai praleidę laiką, iš firminės ūkio parduotuvėlės nusipirkę lauktuvių keliausime į namus.