2024-06-01 Įspūdinga sezono atidarymo šventė JŪRMALOJE

Jūrmala, Latvija

Neįvertinta iš 0 atsiliepimų
0/5
0% svečių rekomenduoja

Trukmė

1 diena

Kelionės Tipas

Renginys

Grupės Dydis

46 žmonių

Vieta

Latvija

Apžvalga

Išvykimo datos:

2024-06-01

 

Galimos išvykimo vietos:

 

  1. Kupiškis         7.00 val. (Bažnyčios aikštė)
  2. Panevėžys     8.00 val. (Nepriklausomybės a. 8 muzikinio teatro aikštelė)
  3. Pasvalys         8.45 val. (Pasvalio sporto mokyklos aikštelė)

 

 

Jūrmalos kurorto šventė – tai ypatingas renginys, nes ja didžiausiame Baltijos šalių kurorte pradedamas vasaros sezonas. Jūrmala ir jos gyventojai šią dieną svečiams yra paruošę visa, ką kurortinis miestelis gali pasiūlyti geriausio. Daugybė įvairių koncertų, mugių, užsiėmimų ir pramogų. Šventė baigiama koncertu paplūdimyje.

Jūrmala – tai didžiausias kurortinis miestas Baltijos jūros pakrantėje, esantis patogioje geografinėje vietoje, tik keliasdešimt kilometrų atstumu nuo Latvijos sostinės Rygos arba keletas valandų kelio automobiliu nuo Talino ir Vilniaus. Unikalią aurą miestui suteikia jūra, 24 kilometrai paplūdimio ir romantiška medinė architektūra. Miesto istorija siekia du šimtus metų, Europai susipažinus su gydomosiomis jūros savybėmis, ir pradėjus kurtis pirmiesiems kurortams. Šiandien Jūrmala yra šiuolaikiškas verslo ir atostogų miestas, egzistuojantis kartu su laukine gamta, moderniais SPA viešbučiais, kultūriniu ir istoriniu paveldu...

Nors Jūrmalos maudymosi kultūra yra šimtmečių senumo, bėgant metams ji kito ir prisitaikė prie kiekvienos epochos stiliaus ir įpročių. Šiandien Jūrmalos 24 kilometrų ilgio paplūdimys su švelniu kvarciniu smėliu turi 11 įrengtų maudymosi zonų ir yra vietinius bei užsienio turistus viliojanti vieta. Jūrmalos jūros dugnas yra seklus ir tinkantis saugioms šeimos maudynėms. Paplūdimiai yra sutvarkyti ir suskirstyti į ramaus ir aktyvaus poilsio zonas, yra kavinių ir vaikų žaidimų aikštelių.

Jūrmala yra nuostabi vieta vaikystei praleisti. Sąvokos nuobodus čia nėra. Vaikams siūlomų užsiėmimų mieste ir gamtoje yra tiek daug, kad toks jausmas čia paprasčiausiai neegzistuoja. Vasarą Jūrmalos paplūdimys virsta 24 kilometrų ilgio, didele smėlio dėže, kur galima statyti skulptūras, pilis ar tiesiog pasipliuškenti jūroje. Nedidelis įlankos pakrančių gylis leidžia mokytis plaukti net patiems mažiausiems paplūdimio svečiams.

 

Dzintarų Miško parko (Mežaparks) pušyne įsikūrusio nuotykių parko "Jūrmalas Tarzāns" un "Tīklu parks" įvairių rūšių pramogos leidžia išbandyti drąsą nepriklausomai nuo amžiaus, o "Līvu Akvaparks" atrakcionai pralinksmins tiek mažus, tiek didelius bei suteiks galimybę patekti į atogrąžų klimatą. Specialių pasiūlymų vaikams paruošė ir Jūrmalos verslininkai, pradedant patraukliais valgiaraščiais ir baigiant specialiais SPA pasiūlymais.

Namo išvykstame apie 23.30 val. Sulauksime koncerto pabaigos ir judame link autobuso.

 

 

Pastaba.

  • Minimalus turistų skaičius kelionei autobusu organizuoti yra 36 turistai. Nesurinkus minimalaus turistų skaičiaus, kelionių organizatorius įsipareigoja apie tai pranešti raštu likus ne mažiau kaip 7 kalendorinėms dienoms iki kelionės pradžios;
  • Informaciją apie tikslų išvykimo į keliones laiką ir vietą, likus 1-2 dienoms iki kelionės pradžios, atsiųsime nurodytu elektroniniu paštu arba trumpąja SMS žinute nurodytu telefono numeriu

Reikalingi dokumentai:

  • LR piliečio pasas arba asmens tapatybės kortelė. Jų galiojimo laikas iki kelionės pabaigos turi būti ne trumpesnis nei 3 mėn.

Įskaičiuota / Neįskaičiuota

Kelionė turistinės klasės autobusu
Kelionės organizavimo paslaugos.
Kelių, kuro ir stovėjimo aikštelių mokesčiai.
Gera nuotaika
Asmeninės išlaidos

Kelionės Vieta

Jūrmala, Latvija

Atsiliepimai

0/5
Neįvertinta
Remiantis 0 atsiliepimas
Puikiai
0
Labai Gerai
0
Vidutiniškai
0
Blogai
0
Labai Blogai
0
Nėra atsiliepimų
Turite Prisijungti jei norite parašyti atsiliepimą

Bustaura Bustaura patvirtina, jog tai yra realiai paslaugas teikiantis katalogo narys.

Jei kils abejonių, atliekant išankstinį mokėjimą rezervacijai, susisiekite su mumis, ir mes papildomai patikrinsime paslaugų teikėjo patikimumą.

Narys nuo Jan 2023

Žinutė pardavėjui
nuo 20 €

Papildomos paslaugos:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
  • {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
nuo
20 €
0 Atsiliepimas